Dutchbone

Zwarte ledikant

1 persoons zwarte ledikant 180 cm

€ 125,00 € 139,00
In voorraad

1 persoons zwarte ledikant 180 cm. Alle onderdelen van deze set vallen onder een garantie van drie jaar.

Dutchbone

1 persoons ledikant. Bed met dekens en extra stevige matras. Lengte 180 cm. Gemaakt van hout. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Morgen thuisbezorgd.

Eenpersoonswieg is een bed dat is ontworpen om door één persoon te worden gebruikt. Dit bed is perfect voor mensen die maar op één kamer hoeven te verblijven. Daarnaast is een éénpersoons kinderbedje ook een prima optie voor mensen die tijdelijk op één kamer moeten blijven. Ook voor mensen die niet veel ruimte hebben is een eenpersoons kinderbedje een goede optie. Over het algemeen is een eenpersoonskinderbedje een goede keuze voor mensen die in één kamer willen verblijven.

Daarnaast is een eenpersoons kinderbedje ook een goede keuze voor mensen die vaak reizen en licht moeten inpakken. Dit bed is zeer draagbaar en kan plat worden opgevouwen voor eenvoudige opslag.

Materiaal
Hout
Doelgroep
Kinderen
Hoogte instelbaar
Nee

Verzendkosten
€ 49,00
Levertijd
2 werkdagen
Veelgestelde vragen

Wat zijn boxspringhoezen?
Boxspringhoezen helpen uw matras schoon te houden en tegelijkertijd de levensduur te verlengen. Het meest gebruikte materiaal voor boxspringhoezen is polyester tijk, hoewel katoen ook nog steeds populair is.

Wat is de juiste bedlengte?
Eén persoon kan slapen in een bed van 180 cm. Een bed van 180 cm is de lengte van een platliggend lichaam. Dit is de perfecte maat voor één persoon. De hoogte van een bed van 180 cm is 72 cm. Deze maat is de lengte van een persoon die plat ligt. Daarom heeft een bed van 180 cm de juiste hoogte voor één persoon om op te liggen. Het is niet nodig om in de taille te buigen om in het bed te passen. Eén persoon kan zonder problemen in een bed van 180 cm slapen.

Wat zijn hybride matrassen?
Hybride matrassen combineren de voordelen van een boxspring met het comfort van een matras. Dit maakt hybride matrassen een betere optie dan boxsprings. Sommige mensen geloven dat er andere materialen zijn die kunnen worden gebruikt in plaats van boxsprings. Traagschuim is een voorbeeld van een materiaal dat kan worden gebruikt in plaats van een boxspring. Dit maakt het een betere keuze dan een boxspring, omdat het niet dezelfde ondersteuning en hoogte biedt.

Bezorgen

Als het artikel op voorraad is, verzenden we het zo snel mogelijk, meestal binnen 1-3 werkdagen (afhankelijk van beschikbaarheid). Als het artikel op dit moment uitverkocht of niet beschikbaar is, neem dan contact met ons op via e-mail. We zullen je op de hoogte stellen wanneer jouw artikelen in ons magazijn aankomen en je kunt ze online downloaden via uw klantaccount. Zodra je bestelling is verzonden, zullen we jouw per e-mail op de hoogte stellen en je ontvangt een e-mailmelding zodra uw zending het magazijn verlaat.

Met Track & Trace kunt je jouw aangetekende post of pakket tot de bestemming volgen met ons online internationale tracking systeem. Als je wilt weten waar het zich precies bevindt, vult dan je unieke barcode in. Met een paar muisklikken weet je vervolgens of jouw product onderweg is of de bestemming al heeft bereikt.